За резервация за друга дата и брой туристи, различен от двама, изберете в търсачката по-долу.

Не сте избрали брой пътуващи и период на настаняване

Детайлна информация за хотела

Детайлна информация за хотела

Разположение

Луксозният бутиков хотел се намира на 50 км от летище Занзибар, на  40 км от Каменния град, на 5 км от селището Бвежу, на източното крайбрежие на Занзибар, с гледка към девствения плаж на Паже. Хотелът е член на престижната асоциация Relais & Chateaux.

В стаите

Хотелът разполага с 3 стаи Канела - това е перфектната стая за бюджетни туристи, разположени в една сграда, с изглед към градината и на около 100 метра от плажната ивица и 11 вили (500 кв.м) с басейн и зона за отдих осигуряващи максимално уединение в естествена обстановка и удобства с най-висок стандарт на обслужване. Видовете вили са: BEACHFRONT ONE-BEDROOM VILLA състои се от две сгради, свързани с дървена пътека и тераса.Едната сграда е спалня с тераса за слънчеви бани на покрива със зашеметяваща гледка към брега на морето, а другата -се състои от всекидневна, кът за сядане, голяма тераса, частен басейн, шезлонги, външна баня с душ и вана на открито.Вилата е заобиколена от буйни градини и е разположена на брега на морето, с директен достъп до плажа. За максимален комфорт гостите се обслужват от личен иконом.  FAMILY TWO-BEDROOM VILLA - семейната вила с две спални съдържа две самостоятелни спални с площ 55 кв.м, хол, голяма тераса, частен басейн, шезлонги, външна баня с душ и вана на открито. Вилата е заобиколена от буйни градини и има гледка към градината. Всички стаи са елегантно обзаведени и оборудвани с: климатик, телевизор, телефон,  телефон, баня с душ/вана, сешоар, сет за кафе / чай,  минибар, сейф, Wi-Fi (безплатно).

На територията на хотела

Основен ресторант с концепция за здравословна храна с типичен африкански усет,  ресторант на плажа - предлага пресни морски дарове и месо барбекю, салати и здравословни смутита на обяд, 3 бара, магазини

За децата: детска площадка, настолни игри, закрит кът за игра,

Безплатни услуги: йога, фитнес, колоездене, тенис на маса, жива музика, вечерни представления, зала за игри,

Платени услуги: масажи и процедури в СПА центъра, аеробика, шнорхелинг, гмуркане,  риболов, химическо чистене и пране, детегледачка.

Пакет "Младоженци" -  Младоженците получават комплимент от хотела: бутилка вино, подарък и цветя в стаята при пристигане, романтична вечеря и едночасов масаж на човек. Изисква се: минимален престой от 4 нощувки и свидетелство за сключен брак при резервация, издадено най-много преди една година.

Хранене

НВ - Закуска и вечеря(без напитки)

All Inclusive : Закуска, обяд и вечеря, безалкохолни напитки и домашни вина, бира, спиртни напитки и ликьори.Консумация на мини-бар.

Плаж

Собствен, пясъчен плаж. Чадъри и шезлонги на плажа и при басейна - безплатно.

Видео

Оценки и коментари